Raptim speelt gelijk tegen Ruinerwold

ZZVV ruim langs FDS
10 april 2018
Ferdy Poelman aan kop in ‘Beltona Topscorer van de Regio’
10 april 2018

Raptim speelt gelijk tegen Ruinerwold

Raptim heeft de cruciale degradatiewedstrijd tegen Ruinerwold niet gewonnen. De ploeg van trainer Henk Veenhof speelde gelijk. Door slechts 1 punt te pakken blijft de ploeg laatste en worden de degradatiezorgen steeds groter.

Raptim begon fantastisch aan de wedstrijd. In de eerste minuut controleerde Robin van Leeuw een dieptepass van Andres Sewüster op briljante wijze en legde hij de bal terug op de instormende Arnoud ter Bruggen die de bal vanaf 25 meter keihard in de hoek schoot.

Alle voorwaarden voor een leuk duel waren nu aanwezig. Prima weer, een behoorlijk aantal toeschouwers en een snelle goal. Wat beide ploegen daarna lieten zien was van een matig niveau. Beide ploegen waren onmachtig om een goede aanval op te zetten. Het was balverlies op balverlies. Af en toe ontstond er een kleine mogelijk tot scoren voor beide ploegen. In de eerste helft waren die van Raptim iets gevaarlijker dan die van Ruinerwold. De toeschouwers waren blij dat het rust was en zij beter van de zon konden gaan genieten dan van de wedstrijd.

Na de rust werd het spelpeil niet beter. Ruinerwold zette wel wat meer druk op de achterhoede van Raptim maar het ontbrak de ploeg aan kwaliteit om de gelijkmaker te maken. In de 70ste  minuut kreeg de linkerspits van Ruinerwold bij toeval de bal. Hij ging het strafschopgebied in en schoot de bal langs keeper Sander Bunskoek en maakte de terechte 1-1. Raptim schrok wakker van deze tegengoal en probeerde weer een voorsprong te bemachtigen. Invaller Robert Mulder was dicht bij een doelpunt. Zijn kopbal ging tegen de paal. De rebound van Lars Meppelink werd op spectaculaire wijze tegengehouden door de Ruinerwold doelman. Ook de invalbeurt van oud eerste elftal speler Stef Wubbema leverde niet het gewenste resultaat op.

Raptim zal de komende wedstrijden echt moeten gaan winnen om ook volgend seizoen nog in de tweede klasse te mogen aantreden. Het zijn zware tijden voor de Raptim supporter.

Foto’s P.De Groot

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord