SVV’04 op eigen veld ten onder tegen CEC

SC Angelslo pas in slotfase over Wildervank heen 
8 april 2018
EMMS ploetert voort
10 april 2018

SVV’04 op eigen veld ten onder tegen CEC

SVV’04 kon op deze zondagmiddag goede zaken doen in de stand op de ranglijst door de  3 punten in Schoonebeek te houden, het werd echter een off-day voor  SVV’04, die geen vuist  kon maken tegen  CEC.  De “ Kick & Rush”  voetbal tactiek van CEC  met de benodigde  fysieke  inzet bleek voldoende om SVV’04 vanmiddag op de knieën te krijgen.  Al met al een verdiende overwinning van CEC  die hiermede zich stevig vestigt op een   3e plaats op de ranglijst .

SVV’04 moest het vanmiddag stellen zonder aanvoerder Frank Schoemakers die vanwege werk afwezig was, en  de topscoorder  van SVV’04 Harmen Stuiver begon niet fit aan de wedstrijd. Trainer Arthur van de Veen moest derhalve een aantal aanpassingen doorvoeren in de opstelling. In de eerste 10 minuten creëerde SVV’04 een aantal 100 % kansen die echter niet werden verzilverd door de voorwaartsen.

Naarmate de wedstrijd vorderde wist CEC meer grip op de wedstrijd te krijgen, en kwam  in de 30e minuut op  een  voorsprong door  Tom Rengers,  die een door scheidsrechter Leuning  toegekende strafschop raak schoot. Nog geen 5 minuten later wist de spits van CEC Michel Kingma een goede aanval van CEC af te ronden en stond een 0-2 stand op het scorebord.

SVV’04 moest Harmen Stuiver na een half uur vervangen, hij kon de wedstrijd niet vervolgen vanwege zijn kuitblessure. Een fixe aderlating voor SVV’04 die hiermede zijn stootkracht voorin verloor. Wel wist SVV’04 te scoren in de 1e helft door een kopbal van Gerbrand Schoemakers

In de 2e helft een zelfde beeld CEC speelde met lange ballen van achteruit, en hoopten daarmede de snelle spitsen te bereiken, en het waren Marc Timmer  en Leon Harms die de voorsprong voor CEC wisten uit te breiden naar 1-4. Uiteindelijk kwam SVV’04 nog wel terug Bart Moes schoot vanaf 11 meter de 2-4 binnen, maar de wedstrijd was gespeeld.

Waren er ook positieve zaken te melden bij SVV’04 ?  de laatste weken valt op dat  er bij SVV’04 jeugdig talent aan zit te komen Arthur van de Veen geeft ze ook de kans we konden al eerder genieten van Jessie Rotmensen, en Ewout Horstman,  en vanmiddag was het de beurt aan  Teun Horstman, de 16 jarige  spits die met een aantal fraaie acties liet zien niet te misstaan in het 1e team van SVV’04.

Aanstaande donderdag wacht de uitwedstrijd tegen Gieten. Gieten wist de laatste 3 wedstrijden  te winnen en zit in een positieve flow zit, SVV’04 zal dan ook alle zeilen bij moeten zetten om de 1e overwinning na de winterstop binnen te halen.

Opstelling SVV’04 :1) Dennis Bos, 2) Rick Strijker 3) Michel Kerkdijk 4) Jarno Gerrits 5) Martijn Scherpen, 6) Gerbrand Schoemakers, 7) Harmen Stuiver  (Dennis Gommer 25”), 8) Bart Moes 9) Anne de Jonge (Teun Horstman 69” ),  10 Rick Piek ( Matthijs Landman 60”) 11) Arjen Kocks

Tekst: Gerrit Kerkdijk (SVV04)

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord