Hoogeveen wint de topper van Alcides

Gehavend SVV’04 moet hoofd buigen voor USV
16 april 2018
Protos wint van Zwartemeerse Boys
16 april 2018

Hoogeveen wint de topper van Alcides

In een spannende wedstrijd heeft Hoogeveen zichzelf weer alle zicht op de titel verschaft. Tegen directe concurrent Alcides móest er gewonnen worden. Eenvoudig was dat zeker niet, maar een effectief Hoogeveen won de wedstrijd wel: 1-3.

Effectiviteit is niet bepaald iets waar Hoogeveen normaal goed in is. Het verzilveren van kansen is meestal nogal een strijd en dat heeft de ploeg ook de nodige punten gekost. Maar juist die effectiviteit was vandaag bepalend. Waar Alcides het betere van het spel had en ook de meeste kansen kreeg, was het Hoogeveen dat zaken deed. Daarbij mag best gezegd worden dat het wel om fraaie aanvallen ging waar individuele klasse bepalend was.

Lees hier het volledige verslag en bekijk meer foto’s: https://www.vvhoogeveen.nl/nieuws/winst-in-cruciale-topper/

Foto’s: Janet van der Weij

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord