Hoogeveen zaterdag overklast koploper LTC

SC Angelslo dicht bij kampioenschap na winst op Seta
16 april 2018
Verslag WVV – NKVV
16 april 2018

Hoogeveen zaterdag overklast koploper LTC

Hoogeveen zaterdag mag blijven dromen van de titel in de derde klasse. Zaterdag overklaste het koploper LTC met 5-1. Het was een cruciaal duel voor de ploeg van trainer Edward Sabandar omdat de tegenstander uit Assen voor aanvang drie punten meer had.

Sabandar verraste de tegenstander door met twee spitsen te gaan spelen. ‘Het was geen tactische keuze’, verklaarde de trainer na afloop. ‘Ik kijk tijdens de trainingen hoe de spelers er qua fitheid opstaan en pas daar mijn systeem op aan. In dit geval kon Jan Benjamins niet starten. Aangezien ik niet de beschikking heb over een tweede spits, besloot ik met twee aanvallers te starten.’

Lees hier het volledige verslag en bekijk meer foto’s: https://www.vvhoogeveen.nl/nieuws/titeldroom-blijft-levend/

Foto’s: Albert Stegeman

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord