Protos wint van Zwartemeerse Boys

Hoogeveen wint de topper van Alcides
16 april 2018
Puntenverlies voor Sc Lutten tegen SVN’69
16 april 2018

Protos wint van Zwartemeerse Boys

In een lange tijd gelijkopgaande strijd bleek Zwartemeerse Boys in de spreekwoordelijke hoek waar de klappen vallen te zitten, eindstand 3-1.
Na 20 minuten spelen combineerde Zwartemeerse Boys zich door het midden van de Protos verdediging, het eindschot van Jelle Walda was echter een prooi voor Protos doelman Frank Wasse. Daarna was het aan de andere zijde bijna raak, Robin Soppe werd vrijgespeeld maar diens schot werd door Zwartemeerse Boys doelman Nick Robben weggewerkt. Direct erna was het Dennis Spang dat een afvallende bal oppikte en strak binnenschoot, 1-0. Voor rust bleven beide teams het proberen maar grote kansen ontstonden er niet.
Na rust werd er lange tijd te onrustig gespeeld waardoor het tot de 75ste minuut duurde voordat Zwartemeerse Boys met een afstandschot Protos doelman Frank Wasse tot een fraaie redding dwong. 1 Minuut later werd Michel Overweg vrij voor het Zwartemeerse Boys doel aangespeeld, zijn schot ging via de paal het veld weer in waar Robin Soppe deze oppikte en inschoot, ditmaal was het Nick Robben dat met zijn voet de bal wist weg te werken. 5 Minuten voor het eindsignaal kwam Zwartemeerse Boys langszij, een vrije trap werd voorgezet waar John Grummel de afvallende bal onhoudbaar binnenschoot, 1-1. Enkele minuten later knokte Daan Dekker zich richting achterlijn en bracht de bal voor waar Rik Meijerink deze kon oppikken en de 2-1 binnenschoot. Daarna was het wederom Rik Meijerink die ditmaal een duel op het middenveld won en met zijn pass Michel Overweg vrije doorgang naar het Zwartemeerse Boys bood, Michel wist daarna beheerst binnen te schieten, eindstand 3-1.

Volgende week speelt Protos uit tegen Titan.
Tekst: Gert Plas (vv Protos)

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord