Sleen en EMMS scoren niet

Ferdy Poelman loopt uit in strijd om ‘Beltona Topscorer van de regio’
16 april 2018
ZZVV neemt geen punten mee uit Hardenberg
16 april 2018

Sleen en EMMS scoren niet

Een partij in de middenmoot van de derde klasse, waarbij alles kort bij elkaar staat. De ploegen deden ook afgelopen zondag weinig voor elkaar onder. Het voetbal was niet altijd goed en aan het eind van de rit een terechte uitslag 0-0. Trainer Johan Oldenkamp besloot om Glenn ter Wielen weer in de basis te zetten na zijn blessure, Dennis Lamberink kwam hierdoor terecht op de bank. EMMS had in het begin moeite met de opkomende rechtsback van Sleen. Er gebeurde niet veel in het eerste gedeelte van de wedstrijd, Glenn ter Wielen wachtte te lang met schieten en Maurice Kosse schoof de bal tegen medespeler Arjan v/d Most aan waardoor een doelpoging verloren ging. De grootste kans van EMMS kwam na een half uur spelen, door knullig verdedigen van Sleen kwam de bal bij Yuri Hertsenberg terecht, die schoof de bal naar Jord Anbergen maar mede door een ouderwets polletje schoot hij de bal hoog over. Sleen was wel dreigend maar kon keeper Wessel Kriens niet echt verontrusten.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld alleen de thuisclub was nu dreigender, de uitstekend spelende Jeffrey Klok moest een keer aan de noodrem trekken rond de middenlijn toen de aanvaller alleen richting de doelman leek te gaan maar de scheidsrechter deed het af met geel. De beste kans voor EMMS was voor Glenn ter Wielen, met een crosspass wist Maurice Kosse Glenn ter Wielen te bereiken, hij kapte zijn man uit maar schoot hard en hoog over. Sleen had in de slotfase de overhand maar tot echt grote kansen wist het niet te komen. Een terecht gelijkspel in een verder weinig boeiend duel. Zondag moet EMMS thuis aantreden tegen Weerdinge.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord