OFF-DAY voor SVV’04

Poelman loopt uit in ‘Beltona Topscorer van de regio’
23 april 2018
EMMS en Weerdinge delen de punten
24 april 2018

OFF-DAY voor SVV’04

Dalfsen was deze zondag middag de tegenstander van SVV’04, en iedereen verheugde zich op het treffen met de koploper in de 3e klasse C. De verwachtingen waren dan ook hoog gespannen voorafgaand aan deze wedstrijd, temeer daar afgelopen donderdag SVV’04 knap tegenstand bood tegen mede koploper vv Dalen en er een zichtbaar opgaande lijn te bespeuren viel. Het werd echter een grote deceptie, SVV’04 incasseerde maar liefst  8 tegentreffers en na negentig minuten stond een eindstand van 2-8 op het scorebord.

 Het was Dalfsen wat zeer gedreven en voortvarend aan de wedstrijd begon, en binnen een kwartier was er al een voorsprong bereikt van 0-2 door doelpunten van Jeroen Kamphuis en Chiel Huisjes. Dalfsen die de afgelopen weken veel punten had verspeeld in de strijd om het kampioenschap liet duidelijk zien met welke opdracht ze naar Schoonebeek waren afgereisd en dat was winnen. Met verzorgd voetbal en de nodige portie inzet liet de ploeg zien dat het de terechte koploper in de 3e klasse C is. SVV’04 liep constant achter de feiten aan, maar wist uiteindelijk nog voor het rust signaal kort nadat Erik Koedijk in de 38e minuut Dalfsen op een 0-3 voorsprong had gebracht tegen te scoren. Eens snelle aanval via de linkerkant waar Jessie Rotmensen de bal nauwkeurig voor gaf net buiten bereik van de doelman van Dalfsen,  en hard door Bart Moes werd binnengeschoten. Er gloorde weer wat hoop aan de horizon, naar  dat bleek van korte duur  want  Chiel Huisjes liet vlak voor rust de 1-4 aan tekenen.

Na rust een dubbele wissel aan de kant van SVV’04, Arthur van de Veen hoopte hiermede toch meer grip op de wedstrijd te krijgen en het tij in het voordeel van SVV’04 te doen keren. Maarten Pouwels maakte snel een einde aan de illusie van SVV’04 om er nog een spannende pot van te maken door in de 49e minuut de 1-5 binnen te schieten.  In de 59e minuut stond er zomaar 1-6 op het scorebord door een eigen doelpunt van een speler van SVV’04. De gifbeker was nog niet leeg voor SVV’04 want in de 64e minuut werd de genadeklap uitgedeeld door Daan van de Vegt 1-7 Invaller Ewout Horstman van SVV’04 wist nog wel de 2e goal voor SVV’04 te scoren, maar het slotakkoord was toch voor Dalfsen die in de 88e minuut door een doelpunt van Vincent Jansen de eindstand bepaalde op 2-8. Dalfsen liet vanmiddag zien de terechte koploper te zijn, en alhoewel het kampioenschap nog niet is beslist is,  is Dalfsen wel de ploeg die het meeste recht heeft op de titel in de 3e klasse C.

Voor SVV’04 staat  a.s. donderdag de belangrijke wedstrijd tegen vv Musselkanaal op het programma, het is dan ook te hopen dat de ploeg deze nederlaag snel vergeet en de draad weer goed oppakt,  en aanstaande donderdag de laatste punten pakt om zich definitief veilig te spelen in de 3e klasse.

Opstelling SVV’04

1) Dennis Bos; 2) Mathijs Landman; 3) Michel Kerkdijk;  4) Rick Strijker (Rick Piek);

5) Martijn Scherpen;  6) Frank Schoemakers ; 7) Arjen Kocks; 8) Gerbrand Schoemakers;

9) Bart Moes (Ewout Horstman); 10) J

Tekst: Gerrit Kerkdijk (SVV ’04)

 

 

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord