Hoogeveen verlengt contracten met technische staf

Lancering FC12 Magazine ‘Voetbal uit de regio’
29 april 2018
SC Angelslo verliest ongeslagen status tegen Erica 86 
29 april 2018

Hoogeveen verlengt contracten met technische staf

Nadat eerder de contracten met de technische staf van Hoogeveen zaterdag al waren ondertekend, is dat nu ook het geval bij Hoogeveen zondag. Eerder werd al bekend dat hoofdtrainer Nico Haak zijn contract met twee jaar zou verlengen. Datzelfde geldt nu ook voor assistent-trainer Rudie Pol, keepers- en fysiektrainer Patrick Sulmann en sportverzorger Rob Coulier. De trainer van het tweede elftal, Henri Vogelzang, tekende voor één seizoen mee.
Hoogeveen is op meerdere fronten goed bezig. Zo zijn zowel Hoogeveen zaterdag, Hoogeveen zondag als de JO19 nog in de race om het kampioenschap en doet Hoogeveen zondag 2 het boven verwachting in de reserve Hoofdklasse.

Op de foto v.l.n.r.: Henri Vogelzang, Rob Coulier, Nico Haak en Rudie Pol (Foto: Gerjo Stegeman).

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord