Lancering FC12 Magazine ‘Voetbal uit de regio’

EMMS en Weerdinge delen de punten
24 april 2018
Hoogeveen verlengt contracten met technische staf
29 april 2018

Lancering FC12 Magazine ‘Voetbal uit de regio’

Speciaal voor amateurvoetballiefhebbers uit de regio’s Emmen, Coevorden, Hoogeveen, Hardenberg en Borger/Odoorn verschijnt binnenkort de allereerste editie van FC12 Magazine, over voetbal uit de eigen regio. FC12 Magazine zal op woensdag 9 mei worden gelanceerd tijdens een feestelijke presentatieavond bij VV Schoonebeek in Nieuw Schoonebeek.

FC12 Magazine Promo HQ

FC12 Magazine is een initiatief van Peter Möhlmann uit Klazienaveen, die anderhalf jaar geleden ook de oprichter was van de succesvolle website FC12.nl. “Bij amateurvoetbal zijn de uitslagen vaak niet eens zo belangrijk”, vertelt Möhlmann. “Juist de achtergrondverhalen zijn vaak het leukst om te lezen. Wie is de clubman van de plaatselijke vereniging? Wie draait de gehaktballen? Wie zorgt er voor de cornervlaggen? Daarom ben ik begonnen met het schrijven van sfeerverslagen, die ik op mijn website plaatste. En nu is het tijd voor de volgende stap: een magazine.”

Sfeerverslagen
Möhlmann speelde zelf jarenlang bij VV Schoonebeek en is tegenwoordig stadionspeaker bij FC Emmen. Voor het eerste nummer van FC12 Magazine bezocht hij veel clubs uit de regio: “We hebben een prachtig verhaal over Vak Q, de fanatieke aanhang van HHC Hardenberg. En in de eerste editie staan sfeerverslagen van wedstrijden van VV Raptim en SV Borger. Maar niet alleen de eerste elftallen komen aan bod. We hebben ook verhalen gemaakt over de all stars van FC Klazienaveen 5, de jonge talenten van Gramsbergen JO9-2 en Vrouwen 1 van Zwartemeerse Boys.” Verder bevat FC12 Magazine interviews, onder meer met oud-profvoetballer en trainer Marc Hegeman en Hoogeveen-clubman Aaldert Kleine, en een column van voetbalcommentator Leo Oldenburger.

Te koop
De eerste editie van FC12 Magazine is vanaf 11 mei voor € 2,50 te koop bij veel regionale boekhandels en bij verschillende voetbalverenigingen uit de regio, maar ook via www.fc12.nl.  (De boekhandels en voetbalverenigingen worden in de loop van de week bekendgemaakt.) 

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord