SC Angelslo verliest ongeslagen status tegen Erica 86 

Hoogeveen verlengt contracten met technische staf
29 april 2018
Duur verlies voor Sc. Lutten tegen SCD ’83
29 april 2018

SC Angelslo verliest ongeslagen status tegen Erica 86 

SC Angelslo begint sterk en is ook de rest van de wedstrijd de betere ploeg. Erica daar in tegen verdedigt prima en voetbalt op de counter. Angelslo heeft moeite om de verdediging van Erica te kraken. In de 16e minuut schiet doelman Jordi Werring ver naar voren en door een fout achterin komt de bal bij spits Wesley Wessels en hij schiet Erica’86 op 1-0. SC Angelslo probeert op alle manieren om bij het doel van Erica te komen en krijgt in de 33e minuut de kans op de gelijkmaker maar Jordi Werring staat prima te keepen. Erica komt er snel uit met lange ballen en vlak voor rust schiet Wesley Wessels zijn 2e goal binnen als hij alleen op Jarno Brands afkomt en goed afrond. In de 2e helft geeft SC Angelslo nog meer druk en Erica’86 kan alleen maar verdedigen. Vele kansen worden gemist maar in de 53e minuut is het eindelijk raak voor Angelslo als Abe de Jong de bal in het dak van het doel schiet op een voorzet van Gezim Luli.(1-2) Erica heeft het moeilijk maar houd stand na vele kansen op de gelijkmaker. In de slotfase krijgt Erica nog èèn kans na een snelle uitval en als de bal bij Patrick Bruins komt beslist hij de wedstijd en schiet de 3-1 binnen. Al met al een moeilijke middag voor de ploeg van Andrè Steenhuis die volgende week op bezoek gaan bij N.K.V.V. uit Nieuwe Krim.

Tekst: Wietze de Jong (sc. Angelslo)

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord