vv Protos gemakkelijk langs Weiteveense Boys

SVV’04 voert actie voor meer vrijwilligers
4 mei 2018
Complete offday voor Schoonebeek tegen EHS’85
4 mei 2018

vv Protos gemakkelijk langs Weiteveense Boys

Weiteveense Boys 1 had niet veel in te brengen en Protos won dan ook verdiend met 0-4.

Met name de 1ste helft stond Weiteveense Boys onder druk en mocht het van geluk spreken dat het nog maar 0-2 was. Protos creëerde namelijk vele kansen maar was in de afronding niet echt gelukkig. Nadat Bram Mittendorff Protos op 0-1 gezet had was het na een half uur spelen Robin Soppe die doel trof, 0-2. Na rust nam Protos wat gas terug waardoor het even gelijk opging maar er voor beide teams geen kansen ontstonden. Na 70 minuten spelen legde Bart Reinink een corner bij de 2de paal waardoor de mee opgekomen Michel Soppe de 0-3 kon binnenkoppen. 10 Minuten erna legde de jeugdige Bram van der Veen de bal klaar voor Jasper Stroeve die met een strak schot de eindstand op 0-4 bracht. Daar waar Weiteveense boys als los zand oogde voetbalde Protos deze avond als een hecht team wat overtuigend 3 punten pakt.

Zondag krijgt Protos DSC’65 op bezoek.

Tekst Gert Plas (vv Protos)

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord