Protos met veel geluk langs DSC ’65

Sc Lutten struikelt niet over BSVV
7 mei 2018
vv Hoogeveen koploper na zege op vv Emmen
7 mei 2018

Protos met veel geluk langs DSC ’65

Deze wedstrijd verdiende geen winnaar maar Protos had het geluk aan zijn zijde en scoorde in de laatste minuut.
De eerste helft werd er ondanks het warme weer hard gewerkt, helaas was het spel aan beide zijden te onnauwkeurig  waardoor er geen kansen ontstonden. Na rust kreeg DSC’65 een aantal vrije ballen mee die goed voor het Protosdoel werden ingebracht, veel gevaar bracht dit echter niet want de Protosverdediging was heer en meester in de lucht. Aan de andere kant kreeg Bram Mittendorff na een uur spelen de 1ste kans aan Protoszijde, een voorzet van Rik Meijerink kopte Bram net over. Even later werd DSC’65 gevaarlijk, een strakke voorzet over de grond van Sander Schiphorst-Haalweide werd nog juist door  doelman Tim Bakker aangeraakt voordat de bal binnengelopen kon worden en ook in 2de instantie kon Tim de bal wegtikken. De wedstrijd kabbelde voort met heel veel, vrij makkelijk gegeven, vrije trappen. Het leek erop dat de punten gedeeld zouden worden totdat in de 90ste minuut Tim Bakker met een uittrap tot in de 16m van DSC’65 kwam waar Michel Overweg profiteerde van besluiteloosheid van de verdedigers, Michel nam de bal aan en scoorde uit de draai, 1-0. Voor DSC’65 zuur puntverlies.

Komende woensdag krijgt Protos EHS’85 op bezoek.

Tekst & foto’s: Gert Plas (vv Protos)

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord