Strijd om plek 2 in ‘Beltona Topscorer van de regio’ erg spannend!
7 mei 2018
Verkooppunten FC12 Magazine
7 mei 2018

ZZVV tuint er toch weer in

ZZVV is er toch weer ingetuind. Op bezoek bij Fit Boys speelde de ploeg met 2-2 gelijk. Net als in de vorige jaren werd er in de slotfase een voorsprong verspeeld. Daarom werd er ook in de negende poging in Beilen niet gewonnen.

De eerste kansen van de wedstrijd waren direct raak voor ZZVV. Twee keer was Janou van Veen belangrijk voor de geelzwarten. De eerste keer gaf hij na een goede actie een uitstekende steekpass op Bram Otten die de uitgekomen Peter Jan Oosting verschalkte. Een paar minuten later legde Van Veen de bal uitstekend breed in de zestien waardoor Bas Uiterwijk Winkel het tweede doelpunt van de middag kon maken. Nadat Uiterwijk Winkel nog een keer over schoot, hielp ZZVV de thuisploeg weer in de wedstrijd. Elrick Mulder verspeelde in de eigen zestien de bal en haalde daarna zijn directe tegenstander neer. De toegekende strafschop werd benut door Julian Boom.

Ook in de tweede helft gaf ZZVV niet veel weg maar het niveau van de wedstrijd was zeker niet om over naar huis te schrijven. Ook het aantal kansen voor het doel van Oosting was beperkt. Wel redde de doelman uitstekend op een inzet van Paul Bos. Nadat Ruud Seubring ontsnapte aan een tweede gele kaart werd het vuurtje in het veld nog wat opgestookt en ging de thuisploeg nog opportunistischer voetballen. Julian Boom probeerde het twee keer van ver en zag Bas Blanken twee keer uitstekend redden. Omdat pogingen van Van Veen en Otten en een vrije doortocht voor Martijn Reinink niks opleverden, besliste ZZVV de wedstrijd niet. Daarom gebeurde in de allerlaatste seconde van de wedstrijd iets dat alle toeschouwers al zagen aankomen. Een ingebrachte corner bleef liggen in de vijf meter en ondanks de aanwezigheid van vijf spelers van ZZVV kon de bal niet worden weggewerkt en verdween het leer via de rug van doelman Blanken over de doellijn. Direct na de aftrap floot de scheidsrechter af waardoor de punten, net als de vorige twee edities werden gedeeld.

Opstelling ZZVV: Blanken; Mulder, Capellen, Schinkel (61. Schoemaker), Uiterwijk Winkel; Dijkstra, Hartman, Reinink, Otten (88. Van Dijk); Van Veen, Bos (81. Westerbeek).

Man van de wedstrijd: Janou van Veen

Tekst: Aljan Wassens (ZZVV)

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord