Een geslaagde lancering ‘FC12 Magazine – Voetbal uit de regio’

Protos op felheid langs EHS ’85
11 mei 2018
Heerkes en Spijodic nieuwe aanwinsten vv Hoogeveen
11 mei 2018

Een geslaagde lancering ‘FC12 Magazine – Voetbal uit de regio’

Op woensdag 9 mei werd het FC12 Magazine ‘Voetbal uit de regio’ gelanceerd tijdens een presentatieavond in de kantine bij vv Schoonebeek. Onder het toeziend oog van ongeveer vijftig mensen vertelden Björn Zwikker (FC Emmen, WKE, HHC Hardenberg, Alcides, vv Emmen en vv Hoogeveen) en Ben Haverkort (oud betaald voetballer o.a. Ajax en FC Emmen en tegenwoordig directeur FC Emmen) leuke anekdotes uit hun voetbalcarrière en hoe zij hun tijd hebben beleefd. Presentator Kevin Mooibroek (oud FC Emmen, WKE, Sv Meppen en HHC Hardenberg) deed er nog een schepje bovenop en maakte de mooie verhalen compleet!

Vervolgens was het de beurt aan oprichter Peter Möhlmann om het ontstaan van het FC12 magazine te vertellen en de eerste exemplaren uit te reiken aan Henk Visscher, voorzitter vv Schoonebeek en Ben Haverkort (directeur FC Emmen).
De kop is eraf! Nu hopen we dat de regio het blad omarmt zodat we nog veel edities mogen maken.
Het magazine is o.a. verkrijgbaar via onze website: https://fc12.nl/magazine-bestellen/

 

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord