Heerkes en Spijodic nieuwe aanwinsten vv Hoogeveen

Een geslaagde lancering ‘FC12 Magazine – Voetbal uit de regio’
11 mei 2018
Drie versterkingen voor Hoogeveen zaterdag
12 mei 2018

Heerkes en Spijodic nieuwe aanwinsten vv Hoogeveen

Na Twan Berends en Thom Scheper heeft Hoogeveen zondag opnieuw twee talentvolle spelers aan zich weten te binden. De 21-jarige Sadik Spijodic komt over van de amateurs van Emmen, waar hij vorig seizoen nog speelde onder trainer Nico Haak. De aanvallende middenvelder heeft ook een verleden bij FC Emmen en FC Groningen. De eveneens 21-jarige Tom Heerkes maakt de overstap van tweededivisionist HHC Hardenberg. Hij doorliep de jeugdopleiding van FC Emmen, SC Heerenveen en PEC Zwolle. Hoogeveen TV sprak met beide aanwinsten.

Op de foto Sadik Spijodic en Tom Heerkes (Foto: Gerjo Stegeman).

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord