SVV’04 wint ook van OVC’21

EMMS geklopt in de slotfase tegen SVV’04
8 mei 2018
Protos op felheid langs EHS ’85
11 mei 2018

SVV’04 wint ook van OVC’21

SVV’04 heeft de inhaalwedstrijd tegen OVC’21 op Hemelvaartsdag winnend met 3-0  afgesloten. Door deze overwinning lijkt SVV’04 zich veilig te hebben gespeeld. OVC’21 zal zich moeten gaan opmaken voor nacompetitie voetbal.

SVV’04 kon deze middag weer beschikken over Harmen Stuiver en Joos Thiele,  beide spelers waren vanwege blessures  langdurig niet inzetbaar en begonnen in de basis, ook Anne de Jonge die tegen USV met een ernstige schouder blessure het veld moest verlaten nam vanmiddag weer plaats op de bank.

De wedstrijd stond onder leiding van een  jonge enthousiaste scheidsrechter Tiemen Dijk uit Stedum,  de heer Dijk zit in het opleidingsteam  voor scheidsrechters van de KNVB en floot een goede wedstrijd, helaas werden er wel 3 gele kaarten  uitgedeeld aan spelers van SVV’04. Mooi om te horen dat er vanuit de KNVB  aandacht besteed wordt voor het opleiden van de nieuwe generatie scheidsrechters. SVV’04 begon voorzichtig aan de wedstrijd, en in een te laag tempo. UVC’21 is een ploeg die wel voetballend de oplossingen probeerde te zoeken, maar de passes waren onzorgvuldig en de voorwaartsen van OVC’21 konden te weinig gevaar stichten.

De verdediging van SVV’04 bleef  vanmiddag fier overeind staan. In de 36e minuut was het dan eindelijk raak voor SVV’04, keeper  Kacper Nadozny  van OVC’21 kon een schot vanuit de 2e lijn niet goed onder controle krijgen, en het was Harmen  Stuiver die er als de kippen bij was om de 1-0 binnen te tikken. In de 38e minuut het eerste serieuze gevaar van OVC’21 door Wesley Haverkort maar zijn schot beland net naast het doel. In de 44e minuut is het Frank Schoemakers die voor rust de stand op 2-0 had kunnen brengen maar ook zijn schot treft geen doel.

Na rust een feller SVV’04 die het tempo omhoog schroefde,  en met resultaat,  in de 46e minuut wordt een mooie  voorzet door Harmen Stuiver  vanaf de rechter kant  krachtig ingekopt door Mark Heijnen. In de 88e minuut  was het wederom Mark Heijnen die  vanaf het middenveld goed bediend werd en alleen op Keeper Kacper Nadozny  af koerste, en vervolgens de bal beheerst achter de doelman van OVC’21  binnen schoot. SVV’04 had de belangrijke 3 punten binnen en lijkt zich hiermede zo goed als zeker veilig te hebben gespeeld, er wachten nog 3 wedstrijden  en dan zit de competitie er op.

Opstelling SVV’04:

1) Dennis Bos; 2) Matthijs Landman; 3) Michel Kerkdijk; 4) Joost Thiele; 5) Jarno Gerrits;

6) Frank Schoemakers; 7) Harmen Stuiver; 8) Gerbrand Schoemakers; (Dennis Gommer)

9) Mark Heijnen; 10) Bart Moes; 11) Arjen Kocks (Stan Sibon)

Tekst: Gerrit Kerkdijk

 

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord