Hoogeveen overklast FVC in Leeuwarden

Gramsbergen blijft in de 2e klasse
13 mei 2018
Schoonebeek verliest met ruime cijfers van DSC’65
14 mei 2018

Hoogeveen overklast FVC in Leeuwarden

Hoogeveen heeft een belangrijke stap gezet richting het kampioenschap. Het won met 1 tegen 6 van FVC in Leeuwarden. Ook mede kampioenskandidaat Alcides won zodat het verschil nog steeds 1 punt is in het voordeel van Hoogeveen. In de soms moeizame 1e helft, waarin Hoogeveen met name in de eerste 25 minuten al ruim afstand had kunnen nemen, kwam FVC door een goed genomen vrije trap terug in de wedstrijd. Na de pauze werd het al gauw 1 tegen 3. Hierna liet Hoogeveen soms prachtige aanvallen zien, die resulteerden in nog 3 doelpunten. Volgende week komt Bergum op bezoek en de laatste wedstrijd is tegen SVBO in Barger-Oosterveld. Hoogeveen zal nog 2 keer moeten winnen om de titel te pakken, want Alcides blijft ook winnen.

Lees hier het volledige verslag en bekijk meer foto’s: https://www.vvhoogeveen.nl/nieuws/ruime-zege-bij-fvc/

Tekst & foto’s: Gerjo Stegeman (vv Hoogeveen)

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord