Protos komt net tekort tegen WKE ’16

Sc Lutten en Hardenberg ’85 spelen doelpuntloos gelijk
21 mei 2018
SVV’04 is klaar om eredivisieclub FC Emmen te ontvangen
21 mei 2018

Protos komt net tekort tegen WKE ’16

Protos moest het voetballend afleggen tegen WKE´16 maar wist met veel inzet net zoveel kansen te creëren als zijn opponent, uiteindelijk was het WKE´16 dat de winst in huis hield, 2-1.
Beide teams kregen in de beginfase kleine kansjes maar het was WKE´16 dat op voorsprong kwam. Nadat de verder goed fluitende scheidsrechter E.C. Macbean het vlagsignaal van de Protos grensrechter negeerde, was het voor Harold Wolters maar een koud kunstje om in de 20ste minuut de 1-0 binnen te tikken.  Voor rust kreeg Bram Mittendorff voor Protos nog de kans om de stand gelijk te trekken, een voorzet van Dennis Spang werd door doelman Wim Kok voor de voeten van Bram gedrukt maar deze schoot tegen een op de doellijn staande WKE´16 speler aan. Na rust werd het speelveld groter waardoor met name het middenveld van Protos heel veel verdedigende meters moest maken, WKE´16 wist ondanks dat weinig gaten in de Protos verdediging te vinden. Na een uur spelen wist Bouke Scholten met een zeer mooie individuele actie de achterlijn te halen om daarna Ferdy Poelman de gelegenheid te geven de 2-0 binnen te koppen. Daarna golfde het spel wat op en neer waarbij WKE´16 het meeste balbezit had. In de 85ste minuut wist de prima spelende Bram van der Veen zijn directe tegenstander uit te spelen en de bal op het hoofd te leggen van de mee opgekomen Bram Mittendorff die rustig de 2-1 inkopte. WKE´16 was vorig weekend al kampioen geworden maar voor Protos betekend dit verlies dat er volgend weekend van het op bezoek komende Weiteveense Boys dient te winnen om nacompetitie veilig te stellen.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord