SC Angelslo sluit seizoen met winst op WVV

FC12 Magazine in de winkel, bij de club of via de site
19 mei 2018
Sc Lutten en Hardenberg ’85 spelen doelpuntloos gelijk
21 mei 2018

SC Angelslo sluit seizoen met winst op WVV

De wedstrijd begint in hoog tempo en beide ploegen spelen goed. WVV krijgt al in de 6e minuut een open kans op de voorsprong maar deze wordt gemist. SC Angelslo heeft ook een goede kans vanuit een vrije bal in de 12e minuut maar keeper Riemersma staat op de goede plek. De wedstrijd gaat gelijk op met mooi positiespel van beide kanten. In de 16e minuut komt WVV op voorsprong als de bal van richting veranderd door een schot van Jorian Kuiper.(0-1) SC Angelslo krijgt een grote kans in de 20e minuut maar Ali Arslan schiet net over. In de 25e minuut is het wel raak voor Angelslo als Ali Arslan een steekbal van  Gio Akgün goed binnenschiet.(1-1) SC Angelslo zet druk op WVV en krijgt meerdere kansen op de voorsprong. In de 32e minuut komt Angelslo dan toch op 2-1 als Gezim Luli hard binnenschiet op een pass van Dragan Sladakovic.

Na de thee gaat de strijd verder en WVV geeft niet op maar Angelslo is beter en krijgt veel kansen om de wedstrijd naar zich toe te trekken. In de 53e minuut krijgt WVV nog een grote kans op de gelijkmaker maar Mathijs Mollema schiet naast. In de 55e minuut wordt de wedstrijd beslist als Ali Arslan goed binnenschiet op een prachtige voorzet van Dragan Sladakovic.(3-1) WVV kan niet mee met SC Angelslo die hoog tempo speelt en meerder kansen krijgt om de score op te voeren. Toch is het WVV die de eindstand op 3-2 zet als Mathijs Mollema door een foutje in de verdediging prachtig binnenschiet. SC Angelslo zet de teller hiermee 61 punten uit 22 wedstrijden en is de terechte kampioen in de 5e klasse E.

Tekst: Wietze de Jong
Foto: Lobke de Jong

 

 

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord