SVV’04 is klaar om eredivisieclub FC Emmen te ontvangen

Protos komt net tekort tegen WKE ’16
21 mei 2018
Fotoreportage Sparta – FC Emmen en huldiging op Raadhuisplein
21 mei 2018

SVV’04 is klaar om eredivisieclub FC Emmen te ontvangen

Na de afstraffing van vorige week tegen Weerdinge heeft SVV’04 zich goed hersteld in de thuiswedstrijd tegen Sleen. Trainer Arthur van der Veen was erg teleurgesteld in hoe zijn elftal afgelopen zondag had gepresteerd. In de afgelopen week heeft de spelersgroep de draad goed opgepakt en vandaag tegen Sleen laten zien dat zo’n misstap niet weer mag voorkomen.

Vanaf het begin van de wedstrijd werd er gestreden voor een goed resultaat en binnen 5 minuten was er een opgelegde kans voor Jessie Rotmensen. Helaas schoot hij de bal te slap in waardoor een verdediger van Sleen op de doellijn redding kon brengen. Over en weer waren er voor beide ploegen mogelijkheden om te scoren maar beide keepers stonden op de juiste plaats en was de ruststand 0 – 0.

In de tweed helft maakte Sleen al snel 0 – 1 door een treffer van Derek Slot. SVV’04 liet echter zien dat zij na vorige week iets wouden recht zetten en dat lukte het team ook. Door doelpunten van Dennis Gommer, Arjen Kocks en een mooie kopbal van Joost Thiele kwam SVV’04 op een verdiende 3 – 1 voorsprong. Sleen bracht de spanning terug in de 86e minuut door een doelpunt van Pelle Bos, maar SVV’04 gaf de terechte winst niet meer uit handen. Met het eindsignaal van de goed leidende scheidsrechter Hooge, werd duidelijk dat SVV’04 op 6 juli als eerste club in het nieuwe seizoen eredivisieclub FC Emmen mag ontvangen op sportpark “De Kampen”. Zij zijn van harte welkom.

Opstelling SVV’04: 1 Wiljo Wesseling, 2 Rick Strijker, 3 Michel Kerkdijk, 4 Jarno Gerrits, 5 Martijn Scherpen (30e Joost Thiele), 6 Rick Piek, 7 Harmen Stuiver, 8 Gerbrand Schoemakers, 9 Arjen Kocks (82e Stan Sibon) , 10 Bart Moes (46e Dennis Gommer), 11 Jessie Rotmensen

 

 

 

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord