HH’97 MO17-1 KAMPIOEN!!!

EMMS wint laatste thuiswedstrijd van OVC ’21
23 mei 2018
Kampioen? Stuur ons je foto’s en maak kans op het FC12 Magazine
23 mei 2018

HH’97 MO17-1 KAMPIOEN!!!

Wat is daar nu zo bijzonder aan hoor ik u zeggen? Wel dit team bestaat uit 15 geweldige meiden waarvan er 9 nog in de MO15 mogen spelen.

Door de overwinning van vanavond, 22 mei, op vv Hoogeveen MO17-1, welke met 1-6 werd verslagen, zijn ze niet meer in te halen voor de enig overgebleven concurrent Fc Meppel MO17-2. Met slechts twee verloren wedstrijden mogen ze zich de terechte kampioen in hun klasse noemen. Zo blijkt maar weer eens wat je met doorzettingsvermogen, de wil om te winnen, teamgeest kunt bereiken. Trainers en overige begeleiding zijn net als de ouders maar wat trots op dit geweldige team.

Tekst: vv Hollandscheveld (Wout Smit)

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord