interview Yorno Lunenborg en Enrico Schonewille (vv Hoogeveen)

Kampioen? Stuur ons je foto’s en maak kans op het FC12 Magazine
23 mei 2018
Tekstschrijvers en fotografen gezocht voor het FC12 Magazine
26 mei 2018

interview Yorno Lunenborg en Enrico Schonewille (vv Hoogeveen)

Kersverse hoofdklasser Hoogeveen zondag heeft al laten zien dat de jeugd zich uitstekend kan ontwikkelen bij de club. Dat gebeurt door talenten van buitenaf uit de regio maar zeker ook met eigen jeugdspelers. Thomas Reinders en Mesud Yildirim zijn wat dat betreft mooie voorbeelden. Vanuit het naar de vierde divisie gepromoveerde JO19 maken komend seizoen o.a. Yorno Lunenborg en Enrico Schonewille de overstap. Hoogeveen TV sprak met beiden.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord