Hoogeveen en SVBO in evenwicht in slotduel competitie

Fotoverslag: vv Hierden – SVZW
27 mei 2018
Scheidsrechter Johan Sulmann (61) neemt afscheid
28 mei 2018

Hoogeveen en SVBO in evenwicht in slotduel competitie

Op het fraaie nieuwe kunstgras inclusief sproei installatie van SVBO in Barger Oosterveld heeft Hoogeveen het succesvolle seizoen 2017-2018 afgesloten met een gelijk spel. Na 90 minuten stond het 3 tegen 3. Een uitslag waarmee beide teams vrede konden hebben. Mede door het warme weer werd het geen strijd waar de vonken vanaf spatten, maar toch konden de liefhebbers nog genieten van een aantal fraaie voetbal momenten. Hoogeveen kan terugzien op een mooi seizoen, waarin het kampioenschap werd behaald met 60 punten uit 26 wedstrijden. Volgend seizoen voetbalt Hoogeveen hoofdklasse met allemaal andere tegenstanders.

Lees hier het volledige verslag en bekijk meer foto’s: https://www.vvhoogeveen.nl/nieuws/gelijkspel-op-slotdag/

Foto: Janet van der Weij

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord