Charetha Okken vanaf volgend seizoen in de 2e Bundesliga

Protos terug naar de 3de klasse
11 juni 2018
Schrijf je mee aan onze tweede editie?
11 juni 2018

Charetha Okken vanaf volgend seizoen in de 2e Bundesliga

Een daverende verrassing en kans heeft zich voor gedaan voor Charetha Okken. De keepster van Heerenveense Boys Vr.1 en in eerdere seizoenen Hollandscheveld Vr.1 heeft een unieke kans gekregen om bij een club uit de landelijke 2e Bundesliga in Duitsland aan de slag te gaan. Afgelopen zaterdagavond is ze benaderd door sv Meppen en op de dag er na heeft er een gesprek plaats gevonden. Doordat Charetha de zekerheid heeft gekregen van een topsportregeling voor haar studie heeft ze besloten om voor deze kans te gaan. Zelf zegt ze hierover: “Wanneer ik deze kans niet gegrepen zou hebben zou ik daar later ontzettend veel spijt van gekregen hebben denk ik.” Het niveau van de 2e Bundesliga in Duitsland is te vergelijken met de eredivisie in Nederland. Ze vind het ontzettend jammer voor Heerenveense Boys, die vlak voor de overschrijvingstermijn sluit op zoek moet naar een nieuwe keepster, maar dit kon ze niet laten lopen zoals ze al zei.

Wout Smit -PR vv Hollandscheveld

Foto door @Marina Fieten Fotografie

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord