Nieuwe en bestaande spelregels onder de loep

Items gezocht voor FC12 Magazine editie 2
13 juni 2018
Doe je mee? Copa del Zuidenveld beachsoccertoernooi
16 juni 2018

Nieuwe en bestaande spelregels onder de loep

Maandag 27 augustus, voordat het voetbalseizoen weer start organiseert de scheidsrechtersvereniging HZOD een spelregelavond voor club scheidsrechters, clubassistenten en KNVB-scheidrechters.

Per 1 juni 2018 zijn er enkele wijzigingen in de voetbalspelregels vastgesteld. Spelregelkennis is de basis voor elke man en vrouw die in het veld staat of langs de lijn loopt volgens de voorzitter Theo Hein van de HZOD. Daarnaast is een goede conditie erg belangrijk. De leden van de scheidsrechtersvereniging trainen elke dinsdagavond op het sportpark “De Meerdijk” Iedereen is van harte welkom om een de sfeer en een training mee te doen. Er wordt verzameld om 18.45 uur bij het clubhuis “De Meerfluit”

De presentatie” nieuwe en bestaande spelregels” zal worden verzorgd door spelregelkenner van Noord-Nederland Anton Panneman. Naast de basistheorie bestaat de presentatie uit veel beeld voorbeelden en er is ruimte om vragen te stellen. Kortom een boeiende en interactieve avond ter voorbereiding van het nieuwe voetbalseizoen.

Iedereen is van harte welkom. De presentatie begint om 19.30 uur.

Wij hopen u op maandagavond 27 augustus a.s. te mogen begroeten.

U kunt ons vinden achter de Oost Tribune van het stadion van FC Emmen.

De toegang is gratis.j

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord