Topscorers beloond met Beltona kleding

Gastverenigingen Prent Dorpentoernooi stellen zich voor….
1 juli 2018
AH Offerein Bokaal maakt zich op voor 7e editie
8 juli 2018

De Beltona Topscorer van de regio, wie kent het niet! Het hele seizoen hebben spelers uit de regio’s Emmen, Coevorden en Borger/Odoorn gestreden om deze titel. Uiteindelijk was het Ferdy Poelman (WKE ’16) die er vandoor ging met de eerste plek. Hij maakte 38 doelpunten!
Op plek twee was het Stefan Knuppe (vv Zandpol) die met een weergaloze inhaalrace uiteindelijk 30 keer het net vond. De derde plek werd gedeeld door drie spelers: Harm Jan Moesker (vv Titan), Nick Klingenberg (vv SVBO) en Luuk Kenter (sv Borger). Alle drie maakten ze 26 goals.

Beltona Sportswear en FC12 hebben de spelers beloond met deze mooie prestatie en overhandigden hen mooie sportkleding.
Gefeliciteerd!

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord