Marc Dekker: ‘Veel nieuwe talenten in selectie vv Sleen’

Saamhorigheid kenmerkt NKVV
18 juli 2018
Rolf Hofsink (vv Mariënberg) ‘Het zal een pittig seizoen worden’
18 juli 2018

Marc Dekker: ‘Veel nieuwe talenten in selectie vv Sleen’

De meeste spelers gaan nog genieten van hun vakantie om zich vervolgens op te maken voor de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ook dit jaar blikken we met verschillende selectiespelers terug op het afgelopen seizoen en kijken we vooruit naar het komende seizoen! Vandaag spreken we Marc Dekker van vv Sleen.

Dekker (27), is geboren en getogen in Sleen. Samen met zijn vriendin woont hij op steenworp afstand van de voetbalvereniging waar hij al 10 jaar in het eerste elftal speelt. Ook kwam hij in het verleden uit voor vv Zwartemeer.  In het dagelijks leven is de middenvelder werkzaam als hoofd verkoop bij Witec Fijnmechanische techniek.

Een wisselvallig seizoen
‘Vorig seizoen hebben we, mede door veel blessures, een wisselvallig seizoen gehad. Na de winterstop hebben we de belangrijke wedstrijden tegen directe concurrenten gewonnen. Uit bij Musselkanaal konden we ons al vroegtijdig veilig spelen en daar wonnen we met 1-4. Verder hebben we vaak de pech gehad. We speelden vaak wel goed en waren beter, maar verloren dan toch de wedstrijd. Door blessures was het vaak puzzelen voor onze trainer. De spelers van het 2e  en de a-junioren hebben dit trouwens fantastisch ingevuld’, aldus Dekker.

Leuk team
Vv Sleen nam eind vorig seizoen afscheid van twee spelers: Kelvin Jager en Leon Berens. Dekker: ‘Hierdoor leveren we zeker wel kwaliteit in. Daarentegen stroomt een aantal talentvolle spelers door vanuit de jeugd. We hebben daarmee toch weer een leuk team staan. Ik denk dat we komend seizoen bovenin de middenmoot zullen eindigen. Als we de goede flow te pakken hebben, kunnen we wellicht nog een periode pakken. Dat zou een leuk toetje zijn. We hebben een leuke competitie indeling met voornamelijk ploegen uit de regio. Alleen Ruinen is voor ons een onbekende. En Ruinerwold hebben we lange tijd geleden voor het laatst tegen gespeeld’.

Ons kent ons
Een echte dorpsvereniging en de ‘ons kent ons mentaliteit’, zo omschrijft Dekker zijn vereniging. ‘Als we als vereniging de schouders ergens onder zetten, kan dit leiden tot fantastische dingen. Denk hierbij aan het jaarlijks terugkerende Herman Broodtoernooi. Dit is elk jaar weer tot in de puntjes georganiseerd, met veel vrijwilligers en de sponsoren die dit natuurlijk ook mogelijk maken. Dit toernooi heeft vv Sleen echt op de kaart gezet’, zo besluit de enthousiaste middenvelder.

Foto: Marc Dekker (in het rood) in actie voor vv Sleen

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord