Saamhorigheid kenmerkt NKVV

Prent Dorpentoernooi: Gastverenigingen stellen zich voor, deel 2
18 juli 2018
Marc Dekker: ‘Veel nieuwe talenten in selectie vv Sleen’
18 juli 2018

Saamhorigheid kenmerkt NKVV

Saamhorigheid was het kernwoord voor de werkdag bij sportpark NKVV. Met veel enthousiasme werd er gestart met de eerste werkzaamheden om het sportpark van NKVV deels te renoveren en aan te passen. Een groep van 17 vrijwilligers had zaterdag 14 juli 2018 te bereidwilligheid om te handen uit de mouwen te steken voor hun club.

Persoonlijke bijdrage…

De dag werd uiteraard gestart met koffie. Daarna werd er een vakkundig plan van aanpak gepresenteerd door de voorzitter. In een uitgelichte schets werden de aanwezige werkers voorgelicht over de nieuw te verwachten situatie. Elke aanwezige had weer een eigen specialiteit waar tactisch op werd ingespeeld. Zo kon ieder zijn of haar toevoeging bijdragen aan het geheel.

Hokkie van Koop…

Het harde werk werd in de schafttijd beloond met een uitgebreide lunch, waarna men de werkzaamheden wederom oppakte. Er is deze dag ontzettend veel gedaan, bijvoorbeeld straatwerk-renovatie, het hekwerk repareren en het zogenoemde “Hokkie van Koop” verplaatsen.

Uitstraling…

Voor de start van het nieuwe seizoen hoopt NKVV haar nieuwe inrit en hekwerk volledig klaar te hebben om iedereen op een net en verzorgd sportpark welkom te kunnen heten. Iets wat eigenlijk vanzelfsprekend is voor de plaatselijke voetbalvereniging. Mede ook dankzij de werkgroep én de reclameborden commissie die er door de week voor zorgen dat het sportpark de uitstraling heeft waar menig bezoeker een compliment over uitspreekt.

Activiteiten-terrein…

Samen met de collega gebruikers van het sportpark, Plaatselijk Belang Dalerpeel, TTV De Roppers, ACD én NKVV wordt op korte termijn het plan voor het activiteiten-terrein verder doorontwikkeld. Er zal uiteraard nog opnieuw de energie en inzet van vrijwilligers gevraagd worden. Een nieuwe klussendag is dus aanstaande. Voor nu bedankt het bestuur iedereen en wenst het al haar leden en supporters een fijne vakantie!

Tekst: Klaas Veldhuis (NKVV)

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord