Stefan Ottens (vv VEV): ‘We moeten bovenin mee kunnen draaien’

Youri Keen (DZOH): ‘Vanaf dag één moeten we er staan!’
23 juli 2018
Prent Dorpentoernooi gaat definitief door…
7 augustus 2018

Stefan Ottens (vv VEV): ‘We moeten bovenin mee kunnen draaien’

Een vereniging met een nieuwe eerste selectie en een nieuwe trainer! Een paar stappen terug om vervolgens grote stappen vooruit te kunnen maken. Bij vv VEV in Klazienaveen Noord moet het dit jaar gaan gebeuren! Eén van die nieuwe spelers is Stefan Ottens. We spraken hem over zijn verwachtingen van het nieuwe seizoen.

Ottens (26) speelde vorig seizoen voor sc. Zwartemeerse Boys uit Zwartemeer. In het dagelijks leven werkt hij voor Heijs Food Products in Hoogeveen. Ook was hij tot vorig seizoen trainer van Zwartemeerse Boys O-17.

Ottens begon vorig seizoen met volle moed in het eerste van ‘de Boys’. Een knieblessure gooide echter roet in het eten waardoor hij besloot om het seizoen af te maken in het tweede elftal om vervolgens te stoppen. Via via kwam hij in contact met iemand die voor ‘VEV’ ging spelen en de rest is geschiedenis. Dit seizoen draagt Ottens de clubkleuren van de vereniging uit Klazienaveen Noord.

Geen eendagsvlieg
Ottens verwacht dat zijn ploeg bovenin de vijfde klasse mee gaat doen.  ‘We willen iedereen laten zien dat VEV geen eendagsvlieg is. Daarnaast willen we proberen om iedereen te vermaken met ons spelletje. Uiteraard gaan we iedere wedstrijd voor de drie punten. Opgeven is geen optie!

Voor Ottens zelf is de zaterdag vijfde klasse een onbekend terrein. Hij speelde zijn wedstrijden immers op zondag. ‘Ik verwacht dat we dit seizoen mooie wedstrijden tegemoet gaan waarbij leuke derby’s tegen Erica’86 en VCG op het programma staan. Hierin hopen we uiteraard dat we met drie punten van het veld kunnen lopen’

Met elkaar, voor elkaar
Volgens Ottes is vv VEV een kleine en gezellige verenging waar het plezier in voetbal voorop staat. ‘Wat de club ook typeert is dat iedereen voor elkaar klaarstaat.  Ook is iedereen gelijk er wordt geen onderscheid gemaakt tussen het eerste- en tweede elftal waar het bij veel andere verengingen wel gebeurd.’

 

 

 

 

 

 

 

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord