Prent Dorpentoernooi gaat definitief door…

Stefan Ottens (vv VEV): ‘We moeten bovenin mee kunnen draaien’
23 juli 2018
HZOD legt nieuwe spelregels onder de loep
7 augustus 2018

Prent Dorpentoernooi gaat definitief door…

Zowel de velden als het licht staan op groen! Het Prent Dorpentoernooi, editie drie, gaat definitief door. De Gemeente Hoogeveen heeft haar fiat gegeven aan de commissie.

Compliment aan de gemeente en de vrijwilligers…

Er is veel energie gestoken in het onderhoud van de velden de afgelopen warme weken. Commissielid Eddie Slomp vertelt: “De velden liggen er prima bij, aangezien de gemeente de velden de afgelopen periode prima heeft verzorgt. Mede ook door de club vrijwilligers, die vele uren per week bezig zijn met het onderhoud. Natuurlijk vooral voor de komende competitie, maar als toernooi profiteren we ook van die inzet.”

Collega commissielid Goos Benjamins vervolgt: ”Tot vorige week was het nog min of meer onduidelijk of het toernooi haar doorgang wel kon vinden. Alle velden hebben toch behoorlijk te lijden gehad van de vele zonnige dagen. Het complete festijn afblazen zou natuurlijk een gemis zijn voor alle teams, de supporters, sponsoren en de commissie, maar gelukkig is daar geen sprake van.”

Voorbereidingen…

Het Prent Dorpentoernooi, vernoemd naar de hoofdsponsor, Prent Schoonmaakbedrijf uit Hoogeveen, gaat dit jaar haar derde toernooi spelen.De commissie is er klaar voor. Voorzitter Nico Uiterwijk is tevreden over het contact met de Gemeente Hoogeveen. “We hebben tijdig contact gehad met elkaar en de Gemeente is uiteraard zelf ook tevreden dat het toernooi door kan gaan. De afgelopen weken zijn de laatste voorbereidingen getroffen en zijn we er klaar voor.”

Finaledag bij sv HODO…

Zo zijn er voor alle wedstrijden weer scheidsrechters aangesteld, zijn de spandoeken en posters gemaakt, is het programmaboekje voor de eerste twee wedstrijddagen gedrukt en is de social media rondom het toernooi gevuld met alle informatie. Uiterwijk vervolgt: “Op vrijdag 10 augustus starten we met Noordscheschut versus Tiendeveen en mag HODO het opnemen tegen Elim. Deze wedstrijden worden gelijktijdig gespeeld om 19:00 uur op sportpark De Meulewieke in Noordscheschut. Zaterdag 11 augustus verhuist het spektakel naar sportpark De Oosthoek in Hollandscheveld. Daar spelen dan Hollandscheveld en Lutten tegen elkaar om 14:00 uur. Twee uur later, om 16:00 uur, kruizen Pesse en SCN de sportieve degens met elkaar.”

Op zaterdag 18 augustus 2018 zullen we zien wie de finale zal spelen op sportpark `t Hoge Bos. Dan is sv HODO de gastheer voor een volle dag voetbal.

Sociale media…

Het complete schema is dus te vinden op de vele sociale media welke het toernooi rijk ik. Via de website www.dorpentoernooi.nl worden de uitslagen en het verdere schema kort na de gespeelde wedstrijden verwerkt, zodat iedereen snel het vervolg van het toernooi kan inzien. Daarnaast is via de site ook deel te nemen aan een Prijs-Poll. Voorspel de winnaar en maak kans op mooie prijzen. Net als de toegang tot alle wedstrijden, is ook het deelnemen aan de Poll gratis voor iedereen.

Dank aan sponsoren en media…

Tot slot wil de commissie langs deze weg alle sponsoren bedanken voor hun bijdrage. Door de ondersteuning van veel bedrijven is het toernooi ondertussen een gevestigd evenement geworden. Ook dankt het de media, zowel online als de papieren versies, voor diens bijdrage. Het publiceren van berichten rondom het Prent Dorpentoernooi zorgt er op deze manier voor dat iedereen weet dat editie drie van het Prent Dorpentoernooi gaat beginnen op vrijdag 10 augustus 2018. De bal mag weer rollen. Graag tot ziens langs de velden!

(Door Klaas Veldhuis)

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord