Mark Boshove: ‘Leuke derby’s voor dorpsclub vv Kloosterhaar’

Melvin Mink: ‘Iedere wedstrijd 100% inzet bij DVC ’59’
11 augustus 2018
Prent Dorpentoernooi kent fantastische start
13 augustus 2018

Mark Boshove: ‘Leuke derby’s voor dorpsclub vv Kloosterhaar’

Langzaam maar zeker komen de meeste spelers terug van hun vakantie en begint de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Gedurende de komende weken kijken we met verschillende spelers vooruit op het komende jaar. Vandaag spreken we Mark Boshove, linksbuiten van vv Kloosterhaar.

Boshove speelt alweer tien seizoenen in het eerste elftal van de club. De geboren en getogen inwoner van kloosterhaar woont samen met zijn vriendin en is in het dagelijks leven fysiotherapeut en locatiemanager bij Fysio en ergotherapie ‘De Haere’ in Nijverdal en Haarle. Daarnaast is hij actief in het bestuur van de club als lid van de sponsorcommissie.

Topscorer
Vv Kloosterhaar eindigde vorig seizoen als elfde op de ranglijst waar handhaving het doel was. ‘Hier kunnen we uiteindelijk tevreden op terug kijken, ondanks verliespartijen tegen de degradatiekandidaten maar ook zeker goede wedstrijden tegen de top vijf. Bovendien een groot compliment aan de jonge talenten die er dit seizoen ‘direct’ moesten staan. Met 24 doelpunten ben ik gedeeld topscorer geworden in klasse 3D (Oost), een persoonlijk succes en dat geeft als aanvaller altijd vertrouwen.’

Uitdaging
Onder leiding van ex-teamgenoot Erik Drenthen verwacht Boshove een nieuwe frisse start. ‘Erik kent de vereniging en het team goed waardoor ik verwacht dat hij het maximale uit de spelers naar boven zal halen. Twee oud-spelers met de nodige ervaring zijn teruggekomen waardoor de selectie weer wat breder zal worden. Iets wat binnen een kleine vereniging als vv Kloosterhaar zeer welkom is. Komend seizoen wordt wederom een fantastische uitdaging met leuke wedstrijden en echte derby’s. Met de terugkeer van onder andere v.v. Voorwaarts en OZC maar ook nieuwkomer PH Almelo zijn er sterke tegenstanders toegevoegd’, aldus de linksvoor.

Dorpsclub
‘Een echte dorpsclub voor en door de inwoners van Kloosterhaar’, zo typeert Boshove zijn club.
‘Vrijwilligers zijn de dragende krachten binnen de vereniging en zorgen dat een kleine vereniging als vv Kloosterhaar kan blijven bestaan. De afgelopen jaren wordt de samenwerking met SVV ’56 steeds groter, een belangrijke ontwikkeling om de jeugd in alle leeftijden een team te kunnen bieden. Dit tekent ook de bereidheid binnen de vereniging om het ‘samen’ voor elkaar te krijgen. Ik heb het erg naar m’n zin bij de vereniging en hoop in de toekomst betrokken te blijven bij deze mooie club.’

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord