Melvin Mink: ‘Iedere wedstrijd 100% inzet bij DVC ’59’

Arno Boorsma ‘vv Erica ’86 kan ver komen dit seizoen’
10 augustus 2018
Mark Boshove: ‘Leuke derby’s voor dorpsclub vv Kloosterhaar’
11 augustus 2018

Melvin Mink: ‘Iedere wedstrijd 100% inzet bij DVC ’59’

De vakantie zit er bijna op, de voorbereiding op het nieuwe seizoen gaat van start. Met verschillende spelers kijken we vooruit en blikken we terug. Vandaag spreken we Melvin Mink, middenvelder van vv DVC ’59 uit Nieuw Dordrecht.

Mink (22) speelt al sinds zijn 16e in het eerste elftal van DVC ’59. De inwoner van Nieuw Dordrecht is werkzaam als timmerman bij Koenen Bouw en heeft twee grote hobby’s: Voetballen en gezellige met vrienden een biertje pakken in de kroeg.

Vorig seizoen
DVC eindigde vorige seizoen onderin de middenmoot van de vierde klasse zondag. ‘We waren niet echt in goede vorm. Dit kwam onder andere door de vele blessures en de onnodige gele kaarten. Zo werd het steeds moeilijker om goed te blijven voetballen. Gelukkig kregen we veel steun van de jongens uit het tweede en de A’s. Zij hebben de nodige wedstrijden met ons meegespeeld.’

100% inzet
Het nieuwe seizoen gaat Mink met veel vertrouwen tegemoet. ‘Mijn verwachtingen voor het nieuwe seizoen zijn goed. De spelers die langdurig geblesseerd zijn geweest komen nu weer terug. Ook heeft de club een nieuwe trainer: Martin Koppenol. ‘Ik denk dat hij ons wel weer aan het voetballen krijgt. Wat andere teams betreft daar hou ik me niet zo mee bezig. Als we zelf 100% inzet geven dan moet het goed komen.’

Volgens Mink is zijn vereniging een club waar iedereen elkaar kent. ‘Ik noem het ook een echte dorpsclub waar het altijd gezellig is in de kantine.’ Daarnaast vindt Mink dat zijn DVC ook altijd strijd levert tot de laatste minuut.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord