Lennard Vos: ‘Vv Hollandscheveld gaat voor een periode!’

Sander Marissen: ‘Vol vertrouwen het nieuwe seizoen in met vv HOC’
14 augustus 2018
Prent Dorpentoernooi vervolgt…
14 augustus 2018

Lennard Vos: ‘Vv Hollandscheveld gaat voor een periode!’

Vv Hollandscheveld is alweer begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het Prent Dorpentoernooi is het podium waar alle verenigingen uit de regio Hoogeveen het tegen elkaar opnemen. Vandaag spreken we Lennard Vos, keeper van de zaterdag derde klasser.

Vos (22) gaat zijn zevende seizoen in bij de vereniging waar hij al vanaf de jeugd voor speelt. Naast voetbal is hij actief als ‘Multimedia designer’ bij Ittica Media in Hoogeveen. Hij houdt zich onder andere bezig met het ontwerpen van websites, huisstijlen en drukwerk.

Een seizoen van uitersten
‘Het was een heel wisselend seizoen’, zo heeft Vos het afgelopen seizoen beleefd. ‘Wedstrijden waren vaak óf héél goed, of juist niet. Voor de winterstop stonden we erop zich nog prima voor, maar dankzij een zwakke reeks direct na de winterstop kwamen de onderste ploegen steeds dichterbij. Gelukkig stond iedereen klaar op het moment dat het moest en zijn er heel belangrijk punten gepakt tegen directe concurrenten. Hierdoor hebben we ons uiteindelijk veilig hadden gespeeld en zijn we geëindigd op een 8e plaats.’

Periode pakken
Het Afgelopen jaar bestond de selectie van vv Hollandscheveld uit veel jonge spelers met – voor de meeste spelers – een nieuwe trainer. ‘Als team zijn we een proces gestart en is er een goede basis gelegd om komend seizoen consistenter te kunnen presteren. De selectie levert wel wat kwaliteit in, maar hiervoor zijn ook weer versterkingen aangetrokken, iets wat natuurlijk altijd welkom is in een Zaterdag 3e Klasse D die dit jaar weer erg sterk is. Onszelf eerder veiligstellen en vervolgens meestrijden om een periode zou voor dit seizoen een mooie volgende stap zijn’, zo vertelt de ambitieuze keeper.

Plezier en ambitie
Voetbalvereniging Hollandscheveld is volgens Vos een vereniging met een uitstekende mix van plezier en ambitie. ‘Zodra het fluitsignaal klinkt verwacht iedereen binnen de vereniging dat er alles wordt gegeven, terwijl er na afloop – ongeacht het resultaat – gezelligheid heerst in de kantine. Daarnaast worden er ook voldoende activiteiten naast het voetbal georganiseerd om de vereniging levendig te houden voor jong en oud.’

Foto: Lennard Vos in actie als keeper voor vv Hollandscheveld.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord