Sander Marissen: ‘Vol vertrouwen het nieuwe seizoen in met vv HOC’

Joep Hiddink: ‘Promoveren blijft het doel voor Sv Borger’
13 augustus 2018
Lennard Vos: ‘Vv Hollandscheveld gaat voor een periode!’
14 augustus 2018

Sander Marissen: ‘Vol vertrouwen het nieuwe seizoen in met vv HOC’

Sommige verenigingen hebben hun eerste training alweer gehad. Langzaam maar zeker start de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Tijd om vooruit te kijken naar hoe dit eruit zal gaan zien. Vandaag spreken we Sander Marissen, aanvallende middenvelder van vv HOC.

Marissen speelt sinds twee jaar in het eerste elftal van HOC. Daarvoor speelde hij voor vv Emmen, The Knickerbockers en TEVV. Samen met zijn vriendin woont hij in Assen. In het dagelijks leven is hij werkzaam als Employee Finance & investering bij DION Pensioen Services. Omdat hij opgegroeid is in Exloo en zijn ouders hier nog wonen, speelt Marissen voor de club uit zijn geboortedorp.

Doelstelling gehaald
De middenvelder kijkt met een goed gevoel terug naar het afgelopen seizoen: ‘We hebben onze doelstelling -nacompetitie voor promotie- behaald. We begonnen het seizoen sterk, helaas kregen we kort na de winterstop een mindere periode waarin we weinig punten pakten. Gelukkig sloten we de reguliere competitie goed af, wat resulteerde in een nacompetitieplaats. In de nacompetitie verloren we van Siddeburen, daardoor spelen we komend seizoen weer in de 4e klasse.’

Vol vertrouwen
Volgens Marissen moet zijn team bovenin kunnen meedraaien. ‘Het is lastig inschatten, aangezien we in een voor ons nieuwe competitie zitten. Daarnaast hebben we een nieuwe trainer, nadat Jans Spiegelaar vijf succesvolle jaren heeft gehad bij VV HOC. In juni hebben we 2 weken met de nieuwe trainer, Johan Sikkes, getraind. Hij heeft een goede indruk op de spelersgroep gemaakt, dus ik ga vol vertrouwen het nieuwe seizoen in.’

Veel supporters
‘Typerend voor vv HOC is het grote aantal supporters bij zowel thuis- als uitwedstrijden en de band tussen de supporters en de spelers’, zo vertelt Marissen. ‘Ik vind het prachtig om te zien dat een groot aantal spelers en supporters blijft hangen om uitgebreid na te praten over wedstrijd. Een echte dorpsclub dus!’

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord