Harm Jan Moesker: ‘Kampioenschap is haalbaar voor vv Titan’

Yannick Manusiwa gaat voor vijf op een rij tijdens AH Offerein Bokaal
16 augustus 2018
Jan-Peter Hogenboom: ‘Top vier moet haalbaar zijn voor vv EEC’
16 augustus 2018

Harm Jan Moesker: ‘Kampioenschap is haalbaar voor vv Titan’

Langzaam maar zeker keren de meeste spelers terug om zich op te maken voor het nieuwe seizoen. Waar bij de ene vereniging de nodige wisselingen heeft plaatsgevonden, bouwt de ander weer voort op het afgelopen seizoen. Tijd om de vooruit te blikken. Vandaag spreken we Harm Jan Moesker. Spits van voetbalvereniging Titan uit Nieuw-Weerdinge.

Moesker (24) gaat zijn negende seizoen in bij Titan. Vorig seizoen eindigde hij op de gedeelde derde plek in het klassement om de Beltona topscorer van de regio. Naast voetballen is hij werkzaam bij de gemeente Emmen als BuurtSportCoach.

Wisselvallig seizoen
Vorig seizoen is voor Moesker anders verlopen dan verwacht. ‘Uiteindelijk kijk ik terug op een teleurstellend seizoen. In de voorbereiding en eerste fase van het seizoen hebben we mooi, aanvallend voetbal laten zien. Naar mijn idee werd het later té wisselvallig. We kwamen vaak op achterstand, speelden weinig verzorgd voetbal en kregen onnodige goals tegen. Uiteindelijk kwamen we daardoor te kort en moesten we het kampioenschap aan WKE laten. Als klap op de vuurpijl verloren we ook nog eens in de nacompetitie van Siddeburen, wat in mijn ogen zeker niet nodig was.’

Talentvolle groep
Moesker kijkt uit naar het nieuwe seizoen. ‘Onze selectie is vrijwel gelijk gebleven. Wanneer we weer lijn in ons spel zien te krijgen, moet het haalbaar zijn om kampioen te worden in de vierde klasse met deze jonge, talentvolle groep.’

Een club die leeft!
Volgens de Nieuw Weerdinger staat vv Titan bekend om de vriendschap, gezelligheid en saamhorigheid. Dit komt vooral terug in evenementen als het Protos Weering Zaaltoernooi, Titanfeest en het Raymond Duitscher Jeugdtoernooi. Maar ook iedere zondagmiddag weer is duidelijk te zien dat het voetbal in Nieuw-Weerdinge echt leeft!’

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord