FC12 Magazine is op zoek naar jou!

Harm Hindriks: ‘Ambitie is kampioen worden met WKE ’16’
22 augustus 2018
Onze website op site vv VEV en vv Hollandscheveld
22 augustus 2018

FC12 Magazine is op zoek naar jou!

Kom jij ons team versterken?

Iedere week proberen we het amateurvoetbal in de regio’s: Emmen, Coevorden, Hardenberg, Hoogeveen en Borger/Odoorn goed in beeld te brengen. Hier horen, naast wedstrijdverslagen, ook sfeerverslagen en fotoreportages bij! Daarnaast brengen wij twee keer per jaar het FC12 Magazine ‘Voetbal uit de regio’ uit. Puur gericht op beleving en sfeer uit het voetbal in de regio!

Om dit te realiseren zijn wij op zoek naar de volgende mensen:

Tekstschrijvers:
Je houdt van voetbal, kan aardig schrijven en vindt het leuk om regelmatig een wedstrijd te bezoeken of een interview af te nemen. *

Fotografen:
Je hebt affiniteit met sport en voetbal in het bijzonder. Je kunt naast portretten ook sportfoto’s maken en de sfeer hierin goed weergeven.*

Accountmanager:
Je weet de visie van FC12 over te brengen op potentiële adverteerders en zoekt hierin de samenwerking op voor het FC12 Magazine en de website www.fc12.nl.  (Het gaat hier om een freelance overeenkomst)

Let op:
Tekstschrijvers & fotografen zijn in eerste instantie op vrijwillige basis. Het is uiteraard wel mogelijk om mee te groeien met het magazine wanneer deze groter wordt. Daarnaast is het wenselijk dat je in de bovengenoemde regio woont of bereid bent je hierin te verdiepen.

Geïnteresseerd?
Neem contact met ons op via info@fc12.nl.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord