Harm Hindriks: ‘Ambitie is kampioen worden met WKE ’16’

Elim wint voor de tweede maal het Prent Dorpentoernooi
21 augustus 2018
FC12 Magazine is op zoek naar jou!
22 augustus 2018

Harm Hindriks: ‘Ambitie is kampioen worden met WKE ’16’

Langzaam maar zeker komen de meeste spelers terug van vakantie en kan de voorbereiding op het nieuwe seizoen beginnen. Vandaag spreken we Harm Hindriks, de Emmenaar die dit jaar weer de kleuren van WKE ’16 draagt, na een avontuur bij FC Emmen, vv SVBO en Germanicus.

Hindriks (31) getrouwd met Moniek en vader van Xavi (5) is in het dagelijks leven werkzaam bij Lopharm, een medische groothandel in Emmen.

Topprestatie
Het afgelopen seizoen droeg Hindriks de clubkleuren van CVV Germanicus uit Coevorden: ‘Daar hadden we een goede en talentvolle groep met heel veel potentie! Als “eigen jongen’’ heb ik WKE op de voet gevolgd. Ze hebben een topprestatie geleverd om voor de tweede achter een volgende keer kampioen te worden. Tot het eind was het nog spannend, Een mooi eindstrijd met titan waarin ze uit eindelijk toch de sterkste waren en terecht kampioen zijn geworden.’

Derby’s
WKE speelt het komende seizoen in de derde klasse zondag. ‘Een mooi competitie met heel veel derby’s. Het zal dan ook niet zo makkelijk gaan als de afgelopen jaren. Toch is er gewoon weer de ambitie om mee te doen voor het kampioenschap. We hebben een goede en sterke selectie en ik denk dat de visie en ambitie van nieuwe trainer Jouke Jan Meertens daar perfect op aansluit’, aldus de verdediger/ middenvelder van WKE ’16.

Volksclub
Volgens Hindriks is WKE ‘16 is een echte volksclub. ‘Dat zag je al bij de eerste training. Er waren meer als 50 supporters aanwezig. Dat typeert de club en de beleving van de mensen binnen de club. De randvoorwaarden zijn geweldig. Alle Spelers in de selectie hebben een bepaalde affiniteit met de club. De insteek is dan ook zo hoog mogelijk spelen met ‘’eigen jongens’’ en dat is wat ons betreft geen 3de klasse!’

 

 

 

 

 

 

 

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord