Hoogeveen zaterdag verrast tegen Germanicus

Hoogeveen zondag winnaar AH Offerein Bokaal
25 augustus 2018
ASVB wint tweede Westerwolds voetbalkampioenschap
27 augustus 2018

Hoogeveen zaterdag verrast tegen Germanicus

Knappe derde plaats

Derdeklasser Hoogeveen zaterdag is verrassend als derde geëindigd tijdens de AH Offerein Bokaal. Nadat eerder tweedeklasser Dedemsvaart al werd verslagen en men lang standhield tegen HZVV won het ook van Germanicus met 4-3. De Coevordenaren eindigden door dit resultaat als vierde.

Beide ploegen konden voor aanvang terugkijken op een goede prestatie tijdens de halve finale. Ze verloren beiden dan wel van respectievelijk HZVV en Hoogeveen zondag, maar boden zeker in de eerste helft goed tegenstand. Germanicus trok die lijn tegen Hoogeveen zaterdag niet door. Met name de eerste helft was teleurstellend.
Hoogeveen-trainer Edward Sabandar miste een groot aantal spelers en moest ondanks een brede selectie zelfs een beroep doen op spelers uit het tweede elftal die nog niet hadden getraind. Thomas Takens, Twam Reinders en Mitchel Strijker, allen overgekomen uit de eigen jeugd, maakten hun debuut in de basis en deden dat zeker niet onverdienstelijk.

Lees hier het volledige verslag en bekijk meer foto’s: https://www.vvhoogeveen.nl/nieuws/knappe-prestatie-1/

 

Foto: Albert Stegeman

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord