Nieuwe website scheidsrechters HZO Drenthe

Dedemsvaart pakt in slotminuut vijfde plaats tegen WKE ‘16
27 augustus 2018
Zeven clubs ondertekenen voetbalconvenant gemeente Emmen
27 augustus 2018

Nieuwe website scheidsrechters HZO Drenthe

Scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuid Oost Drenthe (HZOD) heeft deze maand een nieuwe website gelanceerd. De site heeft een frisse vormgeving en is interessant voor scheidsrechters, assistent-scheidsrechter én alle voetballiefhebbers in Drenthe.

De scheidrechtersvereniging, actief in de gemeenten Midden-Drenthe, Hoogeveen, Coevorden, Borger/Odoorn en Emmen, wil leden en belangstellenden zo uitgebreid en actueel mogelijk informeren over alle aspecten rondom de voetbalarbitrage. De nieuwe site is overzichtelijk en bevat voor de leden van HZOD veel praktische informatie. Zo zijn onder het kopje ‘aanstellingen’ de wedstrijden zichtbaar waar de leden van HZOD als (assistent)scheidsrechter actief zijn.

Voorzitter Theo Hein van HZOD is er trots op dat de website in eigen beheer is ontworpen. ‘Ab Jagersma en Daniel Dorgelo hebben de afgelopen maanden hard hebben gewerkt aan de realisatie van de website. Ze zullen de website ook gaan beheren: Jagersma zorgt voor de invulling van de site en Dorgelo neemt het technisch gedeelte voor zijn rekening’, aldus Theo Hein. Kijk voor meer info op www.covshzodrenthe.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord