Sc Angelslo en Veendam 1894 in evenwicht

Fraaie doelpunten helpen ZZVV langs Wolvega
3 september 2018
Jessie Rotmensen: ‘SVV’04 gaat voor de top drie!’
4 september 2018

Sc Angelslo en Veendam 1894 in evenwicht

SC Angelslo begint aardig aan de wedstrijd en is vanaf de eerste minuut de betere ploeg. Veendam wacht af en speelt zoals verwacht op de counter. Er volgen diverse kansen voor SC Angelslo maar de verdediging van Veendam staat als een huis. In de 43e minuut is het Veendam dat zelfs op voorsprong komt als Roy Muurman uit buitenspel toch door mag en de bal onder doelman Brands doorschuift . De 2e helft speelt SC Angelslo meer tempo en probeert de wedstrijd naar zich toe te trekken maar Veendam verdedigt stug en vele kansen worden niet benut. Veendam komt er niet meer uit en in de 75e minuut is het Nino Pitta die de bal tussen de palen schiet op een voorzet van Amir Jasari. SC Angelslo heeft nog menige kans op de overwinning maar de teller blijft op 1-1 na 90 minuten in een overigens sportieve wedstrijd.

 Veendam 1894 – SC Angelslo 1-1            ( Beker 1-9-`18 )

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord