Westerwolde wint eenvoudig van JVV

Hoogeveen zaterdag pas in tweede helft langs Tiendeveen
3 september 2018
Hoogeveen in boeiend duel langs AWC Wijchen
3 september 2018

Westerwolde wint eenvoudig van JVV

Na zes wedstrijden in de voorbereiding met wisselende resultaten, stond voor Westerwolde zondagmiddag op een zonnig sportpark De Barlage in Vlagtwedde de eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma en wel de bekerwedstrijd tegen gastclub JVV uit Jipsingboertange.

Westerwolde speelde met een iets ander elftal deze middag dan de afgelopen weken het geval was. Door ernstige blessures konden Daniël Jongsma en Rudolf Riks  niet spelen en ook keeper Henk Hebers was afwezig. Ook JVV kon door diverse blessures vandaag niet over een voltallige selectie beschikken en dat liet zich aanzien. Keeper Otto van Westerwolde hoefde deze middag maar twee keer handelend op te treden met een redding in iedere helft.

De elf startende spelers uit Vlagtwedde begonnen deze wedstrijd voortvarend en het was dan ook al in de 2e minuut dat Joan Solano de 1 – 0 liet aantekenen na een goede voorbereidende actie van Jeremy Hekman. Het duurde echter tot de 33e minuut voordat de score werd uitgebreid en dit keer was het Jeremy Hekman zelf die na een goede voorzet van René v.d. Laan de 2 – 0 op het scorebord liet verschijnen.

Na de thee eenzelfde spelbeeld. Westerwolde dat wel wilde, maar vaak in de eindpassing, alsmede in de afronding net niet scherp genoeg was. In de 51e minuut was daar dan toch Jeremy Hekman die zich knap vrij speelde, maar zijn inzet werd in eerste instantie gepareerd door de goed keepende JVV’er Martin Rozeveld. In de rebound was het een koud kunstje voor René v.d. Laan om de bal tegen de touwen te werken. De einduitslag werd bereikt in de 77e minuut. René v.d. Laan lanceerde zichzelf aan de linkerkant en bediende de inkomende Jeremy Hekman op maat: 4 – 0.

Al met al een goede overwinning voor Westerwolde. Volgende week zondag staat de op papier lastige bekerwedstrijd in en tegen Musselkanaal op het programma.

Opstelling Westerwolde:

  1. Otto, F. Riks, H. Boekelo, P. Beens, E. vd West, M. Boer (63e min. S. Bont), K. vd Laan (79e min. M. Geukes), K. Hulsman(54e min. R. Peereboom), J. Hekman en R. vd Laan.Opstelling JVV:
  2. Rozeveld, T. Meijer, J. de Zwart, J. Schoenmaker, J. Alting, N. Stalknecht,

L. Kammies, R. Brons, G. Heeres, D. De Roo en J. Mestemaker.

Scheidsrechter: Dhr. H. Teuben
Toeschouwers: 60

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord