Jessie Rotmensen: ‘SVV’04 gaat voor de top drie!’

Sc Angelslo en Veendam 1894 in evenwicht
3 september 2018
Mark Linneman: ‘De lijn van vorig seizoen doorzetten met EHS ’85’
4 september 2018

Jessie Rotmensen: ‘SVV’04 gaat voor de top drie!’

FC12 kijkt voorafgaand aan het nieuwe seizoen vooruit met verschillende selectiespelers uit de regio. Welke spelers zijn gekomen, welke spelers hebben afscheid genomen, hoe staat de selectie ervoor? Vandaag spreken we Jessie Rotmensen, linksbuiten van SVV ’04 uit Schoonebeek.

Rotmensen (16) speelt sinds dit seizoen vast in het eerste elftal van de club Schoonebeek. De jonge aanvaller zit nog op school en gaat naar de Nieuwe Veste in Coevorden. Naast voetballen traint hij ook de JO9 van SVV’04.

Aansluiten bij selectie
De inwoner van Schoonebeek kijkt met een tevreden gevoel terug op het afgelopen seizoen. ‘Halverwege vorig seizoen mocht ik aansluiten bij de selectie samen met drie andere jongens. Op dat moment zat onze selectie met veel blessures en veel inhaalwedstrijden (door slecht weersomstandigheden). Uiteindelijk zijn we op plek 8 geëindigd. Een prima plek denk ik, al denk ik achteraf dat er nog meer in had gezeten.’

Top 3
Rotmensen heeft hoge verwachtingen voor het nieuwe seizoen. ‘We hebben een sfeervolle selectie waar we veel lol maken en met een aantal nieuwe jongens waaronder ik. We zijn druk bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen en hebben al een aantal trainingen achter de rug. We worden allemaal voetballend en conditioneel op niveau gebracht door onze trainer Arthur van der Veen om veel punten binnen te gaan halen.’ De linksbuiten is zelf heel gemotiveerd om te beginnen en verwacht ook veel steun van de supporters uit Schoonebeek. ‘Aan het einde van het seizoen verwacht ik dat we in de top 3 staan!’

Sportcomplex
Rotmensen is onder de indruk van zijn vereniging. ‘SVV ’04 heeft een mooi en verzorgd sportcomplex met een grote en vernieuwde kantine. Het wordt goed onderhouden door hardwerkende vrijwilligers

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord