Glimmen bekert verder door 1-2 winst op SC Angelslo

HZOD continueert ontwikkeltraject scheidsrechters
9 september 2018
Westerwolde verliest met dubbele cijfers van Musselkanaal
9 september 2018

Glimmen bekert verder door 1-2 winst op SC Angelslo

 SC Angelslo begint uitstekend aan de wedstrijd en kan prima mee met 3e klasser Glimmen.

Beide elftallen laten hoog tempo en goed positiespel zien in een sportieve wedstrijd. SC Angelslo krijgt meerdere kansen op de score te openen maar doelman Kroezenga laat zich niet passeren. Glimmen speelt goed maar de verdediging staat prima van Angelslo.

Toch komt Glimmen op voorsprong in de 34e minuut als Patrick Gorter de 0-1 binnenschiet door een fout in de verdediging van Angelslo. Meerdere kansen worden niet benut vlak voor rust om de gelijkmaker binnen te schieten door SC Angelslo die goed spelen. Als Glimmen in de 45e minuut wederom door een fout op het middenveld Rick Mulder vrij voor keeper Brands zetten schiet hij de 0-2 hard binnen. Na de thee zet Angelslo een tandje bij en weet dat er meer in zit. Glimmen controleert en laat Angelslo komen. SC Angelslo krijgt menig kans op de aansluitingstreffer maar Keeper Kroezenga staat als een huis. Glimmen speelt goed maar krijgt weinig kansen om verder uit te lopen. SC Angelslo krijgt nog een strafschop als Dragan Sladakovic wordt vastgehouden en Ali Arslan schiet deze hard binnen 1-2.  Trainer Steenhuis brengt nog een extra spits om nog een goal te forceren maar de teller blijft op 1-2. Glimmen gaat verder in de Beker. SC Angelslo ontvangt a.s. Zaterdag in het laatste bekerduel  NWVV uit Nieuw Weerdinge.

 

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord