Hoogeveen zaterdag net niet in dubbele cijfers

Voetbalclubs uit Emmen ondertekenen convenant
6 september 2018
HZOD continueert ontwikkeltraject scheidsrechters
9 september 2018

Hoogeveen zaterdag net niet in dubbele cijfers

NKVV geen partij

Zoals vooraf verwacht kwam Hoogeveen zaterdag in het tweede bekerduel tegen vijfdeklasser NKVV niet in de problemen. De ploeg van trainer Edward Sabandar stond halverwege de eerste helft al met 0-4 voor. Doordat het tempo bij Hoogeveen te laag lag, bleef een monsterscore uit. De teller stokte uiteindelijk bij negen treffers.

Bij Hoogeveen is doelman Raymon Slot voorlopig uit de roulatie vanwege een blessure. Edwin Santing is hierdoor voorlopig eerste doelman. Een moment waar hij lang naar uit heeft gekeken. De goalie stond na afloop dan ook te genieten. ‘Mijn kans lijkt nu te komen en die moet ik pakken. Wat dat betreft was het jammer dat ik vandaag niets te doen heb. Tijdens Offerein Bokaal heb ik tegen goede tegenstander wel vaak in actie moeten komen en daar groei je van als keeper. Daarnaast is het natuurlijk mooi dat ik met m’n broer Marco in één team kan spelen.’

Lees hier het volledige verslag en bekijk meer foto’s: https://www.vvhoogeveen.nl/nieuws/nkvv-geen-partij/

Foto’s: Albert Stegeman

Hoogeveen TV maakte een samenvatting van het duel.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord