Westerwolde – THOS met presentatie nieuwe hoofdsponsor

Scheidsrechters en assistenten trainen op Eredivisieniveau met Dick Lukkien
13 september 2018
Langs de lijn met Bertjan Smit (WKE ’16 – vv HOC)
15 september 2018

Westerwolde – THOS met presentatie nieuwe hoofdsponsor

Zondag 16 september (14.00 uur) speelt Westerwolde haar derde bekerwedstrijd als voorbereiding op de naderende competitie. Tegenstander op sportpark De Barlage is THOS uit Beerta. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Hanning.
Voorafgaand aan de wedstrijd zal de nieuwe hoofdsponsor van Westerwolde zondag 1 worden gepresenteerd.

Het bestuur heeft in samenwerking met de commerciële commissie drankenspeciaalzaak Bij Thijs uit Vlagtwedde bereid gevonden het stokje over te nemen van Zaal 12. Zeven jaar was deze horecagelegenheid sponsor van Westerwolde, waarvoor natuurlijk een hartelijk woord van dank op z’n plaats is. We hopen dat Thijs Dijkstra een even lange periode ons eerste team op een goede manier kan ondersteunen.

Na afloop van de wedstrijd van komende zondagmiddag zullen de prijzen van de onlangs georganiseerde WK-voetbalpool worden uitgereikt. We hopen dat u daarbij aanwezig bent, evenals bij de presentatie van de nieuwe sponsor en de te spelen bekerwedstrijd.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord