Hoogeveen zaterdag geeft niet thuis in laatste bekerduel

FC Emmen jeugdtrainers komen naar vv Drenthina voor de FC Emmen Talentendagen!
16 september 2018
 SC Angelslo speelt gelijk tegen NWVV    
17 september 2018

Hoogeveen zaterdag geeft niet thuis in laatste bekerduel

Slechte generale voor competitiestart

Hoogeveen zaterdag werkte een slechte generale af voor de competitiestart van volgende week. De ploeg van trainer Edward Sabandar ging met 3-1 onderuit in het laatste bekerduel bij SC Rouveen. Hoogeveen had aan een gelijkspel voldoende om door te bekeren, maar is nu dus uitgeschakeld.

Sabandar beschouwt de beker, zoals de meeste trainers, als voorbereiding. Voornaamste doel was dan ook om alle spelers aan het werk te zien. Dat is voor de Hoogeveen-trainer ook wel nodig, want hij beschikt over een kwalitatief zeer brede selectie. Menig collega-trainer zal dan ook met een jaloerse blik naar het feit kijken dat goede spelers als Jeffrey Stenvert, Damian Dissel, Jesse de Haas en Devlin Hartman hun minuten maakten in het tweede elftal. Bij Hoogeveen is tevens Julian Mol op de weg terug na een blessure. Doelman Raymon Slot en Guido ten Cate zullen voorlopig nog wel ontbreken.

Lees hier het volledige verslag en bekijk meer foto’s: https://www.vvhoogeveen.nl/nieuws/bekernederlaag-zaterdag/

Foto: Albert Stegeman
Tekst: Gerjo Stegeman

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord