Hoogeveen verdient langs Silvolde

ZZVV bekert verder na remise bij Vitesse’63
17 september 2018
Westerwolde verliest derde bekerwedstrijd van THOS
17 september 2018

Hoogeveen verdient langs Silvolde

Voorlopig blijft Hoogeveen nog ongeslagen in de Hoofdklasse. Thuis tegen Silvolde was Hoogeveen duidelijk de betere ploeg. Hoewel het voor rust nog wel wat kansen weggaf, was de zege ook verdiend. Het had eigenlijk meer moeten zijn dan 2-1.

In de beginfase was het duel open. Zowel Hoogeveen als Silvolde kreeg een paar leuke kansen. Hoogeveen als eerste, maar Heerkes trof geen doel. Even later had Kreeft de bal voor het inschieten na een vrije bal van Zwikker. Hij zag de doelman zijn inzet van dichtbij echter miraculeus pakken. In de 8e minuut was Silvolde voor het eerst echt gevaarlijk. De gasten maakten het wel meteen af. De sterke Krosse won het kopduel en de vrijstaande Bouwmeester schoot de bal binnen. Even later was het weer Silvolde dat een kans kreeg, maar Ebbers kopte over. Nog binnen het kwartier was het weer gelijk. Hartman controleerde de bal goed, legde prima af op Van Dijk, die vond Kreeft en nu was doelman Olthuis wel geklopt. Met rechts nota bene. Het was op dat moment ook een terechte tussenstand na een boeiende openingsfase.

Lees hier het volledige verslag en bekijk meer foto’s: https://www.vvhoogeveen.nl/nieuws/knappe-zege/

Foto: Martin van Dijk
Tekst: Gerjo Stegeman

 

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord