SC Angelslo speelt gelijk tegen NWVV    

Hoogeveen zaterdag geeft niet thuis in laatste bekerduel
16 september 2018
ZZVV bekert verder na remise bij Vitesse’63
17 september 2018

 SC Angelslo speelt gelijk tegen NWVV    

De 1e helft begint en eindigt ook matig voor SC Angelslo die ver onder hun kunnen spelen. Laag tempo en veel balverlies resulteert in een 0-1 achterstand als in de 27e minuut Milan Duursma de bal achter Jarno Brands tikt na een schot van Erwin van der Weide. SC Angelslo wil graag maar krijgt de bal niet rond en NWVV kan zelfs uitlopen maar Brands staat goed te keepen. In de 2e helft speelt Angelslo beter en wordt de druk opgevoerd en NWVV beperkt zich tot verdedigen en hoopt om op de counter nog te scoren. Pas in de 70e minuut komt SC Angelslo op 1-1 als Sander Nijstad de bal goed in de lange hoek schiet. Meerdere kansen worden door beide ploegen niet benut en de teller blijft op 1-1 staan. Volgende week ontvangt SC Angelslo Thuis het SCN uit Nieuwlande voor de 1e competitiewedstrijd in de 4e Klasse E.

Tekst: Wietze de Jong

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord