Wie wordt ‘Beltona Topscorer van de regio?’

Dick Lukkien laat scheidsrechters flink in het zweet werken
20 september 2018
Mariënberg en SVVN op herhaling!
23 september 2018

Wie wordt ‘Beltona Topscorer van de regio?’

Na het grandioze succes van vorig seizoen, wordt ook dit seizoen weer gestreden on de titel ‘Beltona Topscorer van de regio’. Het dekkingsgebied wordt uitgebreid met twee regio’s en zal het gaan om de selectiespelers uit de gemeentes: Emmen, Coevorden, Hoogeveen, Borger/Odoorn en Hardenberg. A.s. zaterdag gaan we van start!

De top drie ontvangt aan het einde van het seizoen een mooie trainingstenue aangeboden door Beltona Sports.

Vorig seizoen eindigde Ferdy Poelman (WKE ’16) als eerste, gevolgd door Stefan Knuppe (vv Zandpol) op plek twee. De derde plek werd ingevuld door Harm Jan Moesker (vv Titan), Luuk Kenter (sv Borger) en Nick Klingenberg (vv SVBO).

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord