Hoogeveen zaterdag begint overtuigend aan competitie

Spectaculaire comeback levert ZZVV zege op tegen SCD’83
23 september 2018
SC Angelslo niet opgewassen tegen sterk SCN 
25 september 2018

Hoogeveen zaterdag begint overtuigend aan competitie

Hoogeveen zaterdag liet er in de eerste competitiewedstrijd geen gras overgroeien en won overtuigend met 6-0 van SVN’69. Het enige dat de ploeg van Edward Sabandar zich kon verwijten is het feit dat men de tegenstander niet nog meer pijn deed. Dubbele cijfers waren zeker mogelijk geweest.

Trainer Edward Sabandar kon deze middag niet beschikken over Jeffrey Stenvert, Julian Mol, Geert Jan de Blecourt, Guido ten Cate en Roy Strijker. Laatstgenoemde liep afgelopen week een hamstringblessure op. Ten Cate begint komende week weer te trainen. Goed nieuws is er ook voor Raymond Zwiers. De verdediger is al een jaar uit de running, maar lijkt nu op de weg terug. Doelman Raymon Slot is ook weer bijna fit en zat zaterdag op de bank. Daar zat ook Brian Leepel. Het geeft maar weer eens aan hoe groot de concurrentie is.
Dat laatste komt de kwaliteit ook ten goede, bevestigde Jesse de Haas na afloop. ‘Niemand is zeker van een basisplaats. Vorig jaar had ik nauwelijks concurrentie. Ik werd daardoor nog wel eens wat te gemakzuchtig. Dat is er nu niet meer bij, want je weet dat er dan een ander klaarstaat om je plaats over te nemen.’

Lees hier het volledige verslag en bekijk meer foto’s: https://www.vvhoogeveen.nl/nieuws/goede-competitiestart/

Foto: Albert Stegeman

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord